se je začel ob 8.30 na jutranjem sestanku, na katerem smo govorili o naši bodoči spomladanski mobilnosti učencev in koordinatorjev v Nemčiji, ki bo prva mobilnost v letu 2017. Konec marca in začetek aprila bodo učenci z učitelji v Wadernu na šoli, s katero sodelujemo, pripravili pester program, ob zaključku tedna pa tudi dobrodelni sejem lesenih izdelkov, katerih sredstva bodo namenjena nevladni organizaciji.

Nato smo se odpravili na ogled v tovarno Alpina, kjer so nam predstavili program in delovanje podjetja, nato pa smo si tudi ogledali samo proizvodnjo obutve. Za nas so pripravili tudi promocijski material in simbolična darila, za kar se podjetju zahvaljujemo.
Po tem smo se odpravili v BC Naklo. Tam smo imeli učitelji eno od delavnic in tako praktičen prikaz pouka, kot ga imajo v nekaterih srednješolskih/poklicnih programih, pripravili so nam kosilo, nato pa so nam učenci v angleščini razkazali posestvo BC Nakla. Učitelji so lahko njihove izdelke kupili v trgovinici BC.
V popoldanskih urah so si učitelji ogledali izdelovanje lesenih kipov domače umetnice ge. Mihaele Žakelj Ogrin in njeno umetniško zbirko. Pokazala je tudi zbirko lesoreza in postopek izdelave take umetnine. Ob prijetnem vzdušju smo poučno druženje zaključili.
(Skupno 30 obiskov, današnjih obiskov 1)